logo_pernillesclinique.png
               
       

Medisinsk behandling

BLIR UTFØRT PÅ AVDELING BLÅHUSET

Timebestilling pr telefon 70 00 90 70
Mandag 8. Oktober
Mandag 5. November
Mandag 3. Desember


Rynkebehandling med Botox

Behandlingsform som er effektiv mot rynker i pannen, både de på tvers og "sinnarynken" mellom øyenbrynene samt rynker som oppstår ved øynene når du smiler. Metoden er utbredt og benyttes verden over. Behandlingen utføres av sykepleier som er sertifisert spesialist med mange års erfaring.
Ved behandling av rynker vil det alltid være individuelle tilpassninger,  dette vurderes før behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen
Virkestoffet injiseres med en liten engangssrøyte i de små ansiktsmusklene. Virkestoffet blokkerer nerveimpulsene og forhindrer at musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Fordi spissen på sprøyten er så tynn føles stikkene små og ubetydelige. Mange beskriver sprøytestikket som myggstikk. Behandlingen tar ca 15min. Etter injisering kan man gå rett tilbake til daglige gjøremål. Virkestoffet begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt. Gravide og ammede skal ikke behandles.

Hvor lenge varer behandlingen
Behandlingen er forbigående. I gjennomsnitt varer behandlingen 3-5 måneder etter første behandling.For å vedlikeholde opptimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bruke musklene så mye som mulig den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen av middelet og effekten av behandlingen.

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne
Uønskede bivirkninger etter bruk av virkestoffet er svært sjeldne, Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandling. I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av behandlingen. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at produktet sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Dersom man behandler panne kan den ytterste delen av øyenbrynet kunne heves noe.

Svettebehandling med Botox
Minsker produksjonen av svette

Filler behandling

Restylane fremhever din naturlige skjønnhet- nå kan du få definerte ansiktskonturer, fyldigere lepper eller utjevning av linjer i ansiktet- ned øyeblikkelig og naturlig resultat.

Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaloronsyre.
Det er derfor Restylane omtales som The Gold Standard.
Restylane er den filleren som er mest lik kroppens egen hyaloronsyre.
I tillegg sørger Galdermas patenterte NASHA-teknologi for at Restylane har en enestående løftekapasitet og hudforyngende effekt som varer.
Restylane har vært på markedet i over 20år, og er brukt i over 25 millioner behandlinger verden over.

Produkter
Restylane består av en rekke produkter som brukes på forskjellige områder og indikasjoner. Alt fra å øke volum til foryngende behandlinger, som gjør huden naturlig myk og frisk. Behandlinger med Restylane stimulerer hudens egne prosesser, og styrker huden på sikt. Din behandler setter alltid av god tid til konsultasjon før behandlingen starter, så dere blir enige om hvilken produkt/behandling som vil være den beste for deg.

Alle Restylane-behandlere gjennomgår et omfattende autorisasjonsprogram,
slik du skal være helt trygg.
Restylane utvikles og produseres av det Svenske bioteknologiselskapet Galderma, som har hovedkontor i Sverige, samt filialer over hele verden.
Galderma driver kontinuerlige forsknings-utviklingsprogrammer hvor sikkerhet og kvalitet har høyeste prioritet

For mer info gå inn på Restylanenorge.no


Lill Katrin Hoemsnes- kosmetisk sykepleier


Har mange års erfaring som sykepleier innenfor kosmetiske behandlinger.
Gjennom Q-med/Galderma er hun sertifisert spesialist innen injeksjonsbehandlinger og har fullført en rekke spesialiseringskurs med Restylane og azzualure/Botox.
Faglig oppdatering prioriteres høyt med flere årlige kurs for behandlere innen kosmetisk medisin.

Hun har tidligere jobbet som sykepleier ved sykehus og har erfaring fra ortopedi, kirurgi og øre/nese/hals avdeling.

Hun er opptatt av sunn hudhelse og et naturlig resultat som er tilpasset hver enkelt kunde. Ved behandlinger er tanken å gjennopprette og forbedre huden, og ikke å forandre på utseende, men å ha en balanse mellom den indre og ytre følelsen.

Hun ønsker at du skal føle deg trygg og får en god opplevelse av konsultasjon og behandling. Informasjon før en behandling og oppfølging etter er en selvfølge.

Lill Katrin jobber til daglig på Hudstudio i Molde.
Har og avtale med en rekke klinikker i Møre og Romsdal, der hun er å treffe jevnlig og utfører medisinske behandlinger.

For timebestilling ring 70 00 90 70

facebookknapp462.png
onlinebooking.png

Bestill time via internet!

Adresse Ulsteinvik
Pernilles Clinique AS
Kyrkjegata 10, 6065 Ulsteinvik
Tlf: 70 00 90 70
klinikk@pernillesclinique.no 

Adresse Fosnavåg
Pernilles Clinique AS
Sjøsida, 6090 Fosnavåg
Tlf: 70 00 90 70
klinikk@pernillesclinique.no

Adresse Blåhuset
Pernilles Clinique AS
Vikemyra 1, 6065 Ulsteinvik
Tlf: 70 00 90 70
klinikk@pernillesclinique.no